Szolgáltatásaink

A legváratlanabbul törhet ránk az – az érzés, amikor a szervezetünk azt jelzi: valami nincs rendben. Ez néha tartóssá válik, nem akar megszűnni. Egyre súlyosabban uralkodnak el rajtunk a vele járó tünetek, s egyszer csak azt vesszük észre, hogy a betegség irányít minket. A természet gyógyító erejét felhasználva sokat tehetünk magunkért, a betegségek megelőzése, egészségünk megőrzése, visszaállítása vagy állapotunk javítása érdekében.

  • Biorezonancia és biofizikai gyógymódok

Az IBR- SYSTEM – az Integrált Biológiai Szabályzó Rendszer – az új Biofizikai gyógymód célja, hogy az eddig gyógyíthatatlannak tartott betegségek, a szervezet önszabályozó és öngyógyító folyamatainak erősítésével gyógyíthatóvá váljanak.

Állapotfelmérés segítségével feltérképezzük a szervezetben lappangó, de még nem érzékelhető elváltozásokat, melyek már rezgés szinten megjelennek, és energetikai elváltozást okoznak.

Az allergia vizsgálat során fény derül arra, hogy mely élelmiszerek, nehézfémek és egyéb káros anyagok terhelik le a szervezetet. A vizsgálatot követően egyénre szabott természetgyógyászati terápiás tervvel, kiegészítő kezelések megbeszélésével látjuk el a klienseket.

Gyógykezelés során a gép elektromos és mágneses impulzusok formájában jeleket a küld a beteg szervezetének, melyre az emberi szervezet válaszokat ad, majd azonnal értékeli. A helytelen válaszokat a gép kijavítja, kioltja és megkezdi a helyes irányba történő módosításukat. Az eljárás fájdalommentes.

  • Bach – virágterápia – Feldolgozatlan lelki traumák, kétségek, félelmek, depresszió, önbizalomhiány és egyéb lelki problémák megsegítése virágesszenciákkal. Egy órás beszélgetés alkalmával, feltárulnak a múltban történt, mélyen gyökeredző problémák. A virág esszenciákból személyre szabottan állítom  össze  a szükséges esszenciasorozatot.
  • Daganatos betegségek gyógykezelése alternatív gyógymódokkal.
  • Méregtelenítő programok – böjtök vezetése
  • Hőkamerás állapotfelmérés
  • Biomorfósis zsírbontás
  • Fitoterápia – gyógyteák javaslata a kliens panaszai és a felmérés alkalmával feltárt állapot szerint.
  • Reflexológia – talpmasszázs – A talp zónáinak masszírozásával – a reflexkörön keresztül beindul a szervezet öngyógyító, önszabályozó és öntisztító folyamatai.  A talpon keresztül befolyásolni tudjuk a belső szerveket, s optimális működésre késztetjük.
  • Masszázs – feszültségekből, traumákból eredő,- nyak -, váll-, hát- vagy végtagfájdalmak enyhítésére, különféle masszázstechnikákat alkalmazok
  • Fül akupunktúra – fogyókúra és dohányzás leszoktatási program. Komoly segítséget nyújt különféle betegségek kiegészítő gyógykezelésében.

 

Reklámok