Lé böjtölj velünk!

7 napos kúra otthonodban

Javaslom mindazoknak, akik nem tudják kivonni magukat a munkájukból és nem tudnak több napon át távol lenni a családjuktól. Beszerzem Neked a szükséges hozzávalókat, minden napra összeállítom a napi salaktalanítókat, elkészítem a napi gyógytea adagodat és megkapod az aktuális, aznapi zöldség és gyümölcslevedet.

Iratkozz fel e-mailen, hogy tájékoztathassalak a részletekről.

E-mail: szynergia@gmail.com

Telefon: 06-20-564-6375

o-detox-facebook

Lé böjt Program

 Engedd meg, hogy először üdvözöljelek ebben a programban! Büszke lehetsz magadra, s arra, hogy elhatároztad, változtatsz életmódodon. Odafigyelsz magadra és életedből pár napot arra szánsz, hogy sejtjeid megújuljanak, tested megszabaduljon a felesleges salakanyagtól, vitálisabb, erősebb  légy és mindenek felett egészségesebben kezd el az új tavaszt. Sok erőt és kitartást kívánok neked a sikeres böjthöz.

Ezt a kúrát – mint természetgyógyász, már többszörösen kipróbáltam. Nagy odafigyeléssel megtervezett, részleteiben is kidolgozott, jól felépített program. Az alkalmazott salaktalanítók, gondosan kiválogatott termékek  – melyek kitérnek a méregtelenítésen kívül a paraziták likvidálására, a nehézfémek kiürítésére , a nyirokrendszer és az ízületek tehermentesítésére is. Minden nap más és más szervet tisztítunk. A kúra menetén és összeállításán nem változtatok. Ahhoz, hogy eredményes legyen a tisztítási program, kérlek, legyél együttműködő, s próbáld betartani a javaslatokat. A javaslatok nem kötelezőek, de jobban fogod érezni magad, ha kipróbálod.

A programhétfői napon kezdődik, de már arra kérlek, hogy a héten mellőzd az állati eredetű fehérjék fogyasztását. ( hús, tejtermékek). Diszkomfort érzet ( fejfájás, émelygés, aluszékonyság, fáradtság érzés)  a méreganyagok kiválasztása során  majdnem, hogy természetes velejárói a böjtnek. Nem mindig és mindenkinél, de többnyire számolhattok vele. Ne ijedjetek meg, mindenre van megoldás és minden kellemetlen tünetet tudunk kezelni különféle alternatívákkal. Mindegyikre fogok adni szert már előre, hogy szükség esetén legyen mihez nyúlni.

Vasárnap délután  már csak salátát egyél, este vacsorára  javaslom, hogy főzzél Zab kását és 2 dl narancslevet vagy teát  igyál.

Hétfő reggel kezdődik a böjt!

A gyógyteát kis kortyokban kell meginni lassan, a nap folyamán.

Megkapod minden napra, az aznapi  salaktalanításhoz szükséges  – minden nap más és más – zöldség és gyümölcsleveket, kiporciózva  a napi méregtelenítőket, tablettákat, cseppeket.

Délelőtt a gyümölcslevet kell elfogyasztani, délután a zöldséglevet. Ezek neves termékcsalád biolevei, mással nem helyettesíthetők.

–          Minden nap kezd a napot 5 perc légző gyakorlattal vagy jógával – nyitott ablaknál. ( Na, csak 5 perc!) Mozgasd át a fejed, karod, vállad, törzsed, lábad, hogy beindulhasson a nyirok keringés.

–          Ha van időd, végezd el a beöntést, ha nincs – akkor az esti órákban ajánlott.

–          Napközben figyelj oda, hogy mit mikor kell bevenned és meginnod.

–          Munkád után menj el szaunázni, jógázni vagy sportolni, amit szoktál. Ha nem végeztél már régóta semmit, akkor erős tempóban gyalogolj, vagy kocogj konditeremben.

–          Este is fogyaszd el a kapszulákat, tablettákat, cseppeket.

–          Végezd el a beöntést, ha a reggeli rohanásban kihagytad ( javaslat)

–          Melegíts fel 1 kg sót- serpenyőben , tűzön-  tedd tálcára, ülj fotelbe és tedd a talpad alá ½ órát vagy addig amíg ki nem hűl.

–          Melegítsd fel  a másik kg sót, kösd bele konyharuhába  és amikor már tudod, hogy nem kelsz fel az ágyból tedd a jobb oldali bordaív alá kb 1 órát. Közben meditálhatsz, hallgathatsz szép, megnyugtató halk zenét. Ha lehet ne nézz ilyenkor Tv.-t , ne használj számítógépet, és kapcsod ki a mobilodat!

Szükséges eszközök, amik kellenek a kúrához:

1. javaslat: Senkinek nem kötelező, de azért én javaslom

Beöntő készülék – kapható a patikákban. Ha nincs, szerezz be a héten, mert  elkerülhető vele a fejfájás. + 1 fakanál

2-3 kg háztartási só, nem fontos hogy tiszta, asztali só legyen

1 konyharuha

1 nagyobb tálca, amire mind a 2 talpad elfér.

2. javaslat: Patikából beszerezni, szükség esetére:

Belladonna C9 vagy D6

Nux Vomica C9 vagy D6

Magnésium-Phosphoricum Schüssler-só

Beöntési Javaslat: 1 l felforralt  és testmelegre  kihűlt vízbe tegyél 1.5 dl. Sansa Olívaolajat  . A bevezető cső végét  is érdemes  megolajozni, hogy könnyebben  lehessen betolni a popsiba. A fürdőkádban fekve, jobb oldalra dőlve, óvatosan engedd be a tartály tartalmát. Tartasd benn amíg csak tudod, majd ha érzed hogy feszít, látogasd meg a toilettet.

3. javaslat a kúra mellett:  (nincs benne az árban)

Fül-akupunktúra, heti 2x  tartós tűvel

Talpmasszázs , heti 2x, időpont egyeztetéssel a Szynergiában.

A léböjt kúra  teljes időtartama: 7 és fél nap

A kúra összege : 80.000 Ft.

Mindenkinek sok sikert a megújuláshoz!!!

Reklámok