Hajszálér (seprűvéna, rosacea) kezelés

AZONNALI eredményt hoz az RBS-C Vascularis rosacea vagy seprűvéna kezelés. VÉGRE VAN MEGOLDÁS A PIROS ERECSKÉK MEGSZÜNTETÉSÉRE!

Egyedüli megoldást nyújt a – vékony, piros hajszálerek (0,3 mm alatti) – seprűvénák – orrerecskék – rosacea kezelésére.

Az új technika  hatékonyan veszi fel a küzdelmet a különböző értágulatokkal az arcon és a test bármely pontján. Hatása egy magas frekvenciájú hullámon alapul, amely termális sebet ejt a kezelt részen. Az  RBS-C Vascularis kezelőgép egyedülálló módon a mikrohullámot használja fel, amely magas frekvenciájú energia segítségével hő hatást fejt ki az erekre. A hő elpusztítja a kapilláris falát és annak tartalmát is. A nagy frekvenciás mikrohullám által létrehozott hatás úgy hat, hogy a kezelt vénafal összezáródik, a benne levő vér pedig széttöredezik, vagy hirtelen megalvad. Az ér azonnal eltűnik, alkalmanként kis mikro heget hagyva maga után, amely egyéni sebgyógyulástól függően pár hét alatt gyógyul. Az ér vastagságától, mélységétől függően akár egy kezeléssel elérhető a tartós eredmény!

Tűszúrás nélküli, gyakorlatilag fájdalommentes kezelés akár azonnal eltűnteti a nemkívánatos hajszálér tágulatokat!

Eredményes hajszálér kezelés Szabadulj meg a piros kis erecskéktől könnyedén, fájdalommentesen!

Az arcon található hajszáleresedés a rosacea, a lábon található pedig a seprűvéna elnevezést kapta. Korunk leghatásosabb hajszálérkezelése, amely nagy frekvenciájú mikrohullámokkal véglegesen koagulálja, azokat a kis erecskéket, amelyek más kezelésekkel nem tüntethetők el, már Magyarországon is elérhető.

 

Reklámok